Visites de programes ocupacionals a empreses del territori

Compartir

A ON? VALLÈS OCCIDENTAL

Al llarg dels mesos de novembre i desembre de 2022 visitem empreses amb participants dels programes: Treball Talent i Tecnologia del Vallès Occidental (TTV) i del servei de suport al SOL Impacte Covid19.

El Programa TecnoTalent Vallès (TTV) es porta a terme conjuntament amb els Ajuntaments de Terrassa i Castellbisbal. Emmarcat en el Projecte Treball, Talent i Tecnologia (TTT) de la Diputació de Barcelona, té com a objectiu general la reactivació econòmica i social dels municipis de la província de Barcelona. Les accions del programa van dirigides a les persones i a les empreses del municipi que formen part de la cadena de valor de la salut i el benestar, motiu pel qual es porten a terme aquestes visites, amb la intenció d’ apropar aquests perfils ocupacionals amb tot el seu potencial directament a empreses del territori.

El programa de suport al SOL Impacte Covid19, és un programa d’orientació laboral on es treballa a partir d’itineraris d’ocupació individualitzats. Es treballen entre d’ altres aspectes, la contenció emocional i l’aproximació de les persones al teixit empresarial. L’objectiu d’aquet programa és millorar l’ocupabilitat i possibilitats d’inserció de les persones que han vist la seva situació laboral afectada per l’impacte de la Covid19.

També et pot interessar...