Sociòleg expert en la gestió de projectes de desenvolupament local i ocupació

En aquest apartat podeu consultar el meu perfil professional dedicat sobretot al desenvolupament local i l’ acompanyament sociolaboral, així com els principals projectes de dinamització territorial que he gestionat els darrers anys. L’ objectiu de crear aquest web ha estat el de donar a conèixer els principals projectes en els quals he treballat i els àmbits de treball en els quals he dedicat un llarg procés d’ especialització professional.

PERFIL PROFESSIONAL:

-Doble titulació en ciències socials: Llicenciat en Solociologia i diplomat en Treball Social (col·legiat) per la Universitat de Barcelona, amb àmplia experiència en l’ ambit de la promoció econòmica i de serveis a la persona tant en organismes municipals com supramunicipals.

-Tècnic especialista en la gestió de projectes en l’ àmbit del del desenvolupament local, l’ ocupació i els serveis socials per a diverses administracions.

-Més de 15 anys d’ experiència a l’administració pública i entitats del tercer sector com a tècnic de promoció econòmica, AODL, prospector d’ empreses, coordinador d’ entitats, formador i consultor TIC.

Ampli conexement d’ agents del territori: responsables d’ empresa i ocupació, tècnics municipals, entitats i organismes supramunicipals  i consultores especialitzades en la promoció econòmica al Baix Llobregat-Àrea Metropolitana, Bages i Vallès Occidental.

Si desitges conèixer més detalls: