Programa Treball, Talent i Tecnologia

Compartir

A ON? BAIX LLOBREGAT

L’objectiu del programa Treball, Talent i Tecnologia (Diputació de Barcelona) és promoure el Treball digne, la millora competencial del Talent local i el creixement econòmic sostenible a través de la Tecnologia. Impulsa la tecnologia i l’acompanyament a la transició digital de persones, empreses i institucions cap a un model socioeconòmic sostenible, inclusiu, competitiu, solidari i igualitari.

En aquest cas, el programa es treballa de forma supramunicipal, amb una cadena de valor en l’ àmbit de la salut ja definida en la diagnosi prèvia. La cadena de valor escollida pensem que permetrà millorar l’ocupabilitat de col·lectius en cerca de feina així com de les persones treballadores, afavorint la digitalització de les empreses de la cadena de valor, desenvolupant una estratègia integral pel territori.

Principals tasques:

-Treball en equip en la redacció de la proposta inicial a presentar: Memòria del Pla d’ acció.

-Seguiment de les línies de treball incloses en el Pla d’ Acció. Reunions de seguiment amb la Diputació i amb l’ equip tècnic supramunicipal.

-Coordinació amb la consultora externa que realitza el mapeig, caracterització i desenvolupament de la cadena de valor.

-Prospecció empresarial i visites concertades junt amb la consultora a les empreses de la cadena de valor.

-Seguiment del cronograma establert, suport en la difusió del programa i planificació de les accions fomatives (calendari, contacte amb formadors/es externs).

Persones beneficiàries del programa:

Poden ser beneficiàries del programa, totes les persones de 16 a 64 anys, amb un nivell mínim d’estudis d’ESO o equivalent que es trobin en les següents circumstàncies:

  • En situació d’atur inscrites com a demandants d’ocupació al SOC.
  • En actiu i que volen canviar d’ocupació i/o millorar la seva ocupabilitat inscrites al SOC com a demandants de millora de l’ocupació.
  • En situació d’ocupació en llocs de treball que estan en procés de desaparició i/o transformació, o bé en àmbits d’activitat econòmica altament afectats per la Covid-19.
  • En situació d’inactivitat, prioritzant les dones i els joves.

També et pot interessar...