Reflexions territorials dels agents econòmics metropolitans

Compartir

A ON? BAIX LLOBREGAT

Al llarg del 2020 he participat activament en diversos webinars i taules de reactivació econòmica, assistint a  les sessions vinculades a la indústria, l’ economia verda i a la innovació/coneixement.

Aquestes reunions temàtiques han generat debat sobre la realitat de l’activitat econòmica al territori metropolità tenint en compte,  l’impacte de la covid-19, i a la vegada identificar els reptes i proposar un conjunt de mesures per tal de poder-les implementar a través dels mateixos ajuntaments i de la resta d’actors socials i institucionals implicats, per enfortir el teixit econòmic i generar espais de creació d’oportunitats de creixement econòmic i millora de l’ocupació. Aquestes taules de debat territorial han inclòs els ajuntaments metropolitans, els agents socials i econòmics i altres institucions del país, universitats i entitats socials i econòmiques.

En aquestes taules de debat i reflexió, hem parlat del desenvolupament econòmic i del creixement inclusiu i sostenible analitzant propostes vinculades a àmbits transversals, com és el cas de l’urbanisme, la mobilitat, l’energia, les telecomunicacions, el medi ambient o la innovació.

També et pot interessar...