Assessoraments en Indústria 4.0 al Baix Llobregat

Compartir

A ON? BAIX LLOBREGAT

Els ajuntaments de Sant Joan Despí, Sant Feliu de Llobregat i Sant Just Desvern l’any 2020 van iniciar un projecte adreçat a les empreses per fomentar la seva adaptació a la revolució 4.0. anomenat “Posa’t a punt Indústria 4.0”

El passat 3 de desembre de 2021 s’ha dut a terme la reunió de tancament del projecte.  La reunió va ser dinamitzada pels experts d’Eurecat, que va comptar amb la benvinguda institucional de les persones representants polítiques dels tres ajuntaments involucrats en el projecte.

Els objectius del projecte han estat els següents:

  • Donar pautes i eines pràctiques per poder aprofitar les tecnologies de la indústria 4.0 per la competitivitat, consolidació i creixement de les empreses participants.
  • Saber decidir quines són les tecnologies més adients per als seus objectius empresarials.
  • Conèixer les diferents potencialitats de les tecnologies de la indústria 4.0: oportunitats de negoci, estratègia tecnològica i desenvolupament empresarial basat en la competitivitat i procés de transformació digital.

Aquest tres municipis, disposen de polígons industrials a prop de la ciutat de Barcelona. En conjunt els polígons del tres municipis aglutinen més de 500 empreses. Aquestes característiques fan que els polígons siguin mes atractius i competitius.

També et pot interessar...